Cancel·lada l’edició 2021

2020

Desitgem que estigueu bé de salut en aquests moments difícils per a totes les famílies. El nostre més sincer suport i solidaritat amb tots el qui, malauradament, hàgiu patit o estigueu patint els efectes del Covid-19.

Aquest any, des de Nits Culturals hem estat preparant la vint-i-cinquena edició amb molta il·lusió.

Ha suposat un gran esforç, volíem que fos molt especial, però la difícil situació sociosanitària que estem vivint ens fa tocar de peus a terra i som conscients que s’ha de salvaguardar la salut de tota la gent que ens ajuda en l’organització dels concerts, dels músics, del públic i en general de tots els qui ens acompanyeu sempre.

També hem pensat en vosaltres, els qui ens ajudeu amb les vostres col·laboracions: el moment és complicat, econòmicament parlant, i entenem que ara toca fer tots els esforços per tirar l’activitat empresarial endavant.

Per tot això, la junta de NITS CULTURALS hem decidit ajornar els concerts d’aquest any.

La celebració de la vint-i-cinquena edició la farem l’any vinent, si l’evolució de la pandèmia ho permet; confiem que, en aquell temps, tot haurà tornat una mica al seu lloc. Necessitem creure que serà així, per nosaltres, per les nostres famílies, per la gent que sempre heu estat al nostre costat. És molt important, per al nostre país, que lluitem junts per mantenir viu tot el que té a veure amb la Cultura!

Ens trobarem al juliol del 2022, amb forces renovades i noves il·lusions!

Mentrestant, ànims i cuideu-vos molt.

Sant Pere Sallavinera, maig del 2021

Entrada anterior
El retorn a la poesia de Miquel Desclot s’emporta el Carles Riba
Entrada siguiente
Miquel Desclot: «Ser poeta és fer que les paraules comuniquin allò que no saben dir»

Entradas relacionadas

No se han encontrado resultados.