NITS CULTURALS


Gerard Claret

 

Quan recordo les Nits Culturals de Sant Pere Sallavinera no puc deixar de pensar en un lloc especial, amb una ambientació màgica que el transforma en un espai cuidat, càlid i extraordinàriament acollidor.

Podem afirmar, sense cap mena de dubte, que des dels seus inicis, ja ben llunyans, les Nits han sabut definir un estil molt personal, adquirint un segell propi que els ha proporcionat un públic fidel que cada any es queda amb el desig immediat de poder gaudir de la convocatòria següent.

Val a dir que personalment m’hi he sentit molt vinculat a través de nombroses actuacions de bon record per als qui hi hem participat. Amb l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra vam fer-hi, en 1993, la nostra primera presentació en concert fora del Principat, i amb el meu germà Lluís ens hi hem retrobat compartint escenari en moltes ocasions i en diferents formats de cambra.

En aquesta edició crec que aconsegueixen un cop més d’oferir una programació variada que trobarà ben segur un gran ressò i que sabrà despertar l’interès i la predisposició d’un públic disposat a reunir-se en el caliu d’aquesta plaça, això sí, en companyia si calgués, d’alguna peça d’abrigar que pugui vèncer la fresca que s’hi sol presentar.