Dissabte, dia 7 de juliol a les 18.00h
Al Local social
Concert per a nens, amb berenar per a tothom.

LA LLUNA D'EN JOAN

Teatre NU

Basat en el conte “La Lluna d’en Joan”,
escrit i il·lustrat per Carme Solé Vendrell

Teatre Nu, adaptació teatral del conte, disseny de l’escenografia i els titelles, i construcció dels titelles; Victor Borràs, direcció escènica; Maria Hervàs i Francesc Mas, intèrprets; Carme Solé, confecció dels caps dels titelles i la lluna, pintura i acabats de l’escenografia i els titelles; Jaume Piera i Joan Hervàs, construcció de l’escenografia; Teresa Solà, confecció del vestuari; Gerard Custey, disseny de la il·luminació i efectes de so; Jaume Escala, tema musical “La Lluna d’en Joan”; Oriol Canals i Ricky Falkner, versions del tema “La Lluna d’en Joan” i altres temes musicals de l’espectacle; Maria Hervàs, producció i distribució.

L’espectacle que us presentem es basa en un conte que Carme Solé Vendrell va escriure i il·lustrar l’any 1982. Quan érem petits, l’havíem llegit i mirat moltes vegades,  i ens agradava  tant que decidírem escenificar-lo.

La versió que us presentem no vol copiar exactament les il·lustracions del conte, sinó transmetre de forma teatral tot allò que hi apareix. La Lluna d’en Joan ens parla de les emocions d’un nen que ha de salvar la vida del seu pare que ha emmalaltit. Quan llegim el conte, aquestes emocions ens arriben a través de les paraules i molt especialment a través de les il·lustracions. Aquestes il·lustracions i la història que ens expliquen han guiat la nostra feina al llarg d’un procés creatiu en què el treball plàstic de la Carme ha estat fonamentalper a poder transmetre l’esperit del conte d’una manera tan fidel com actual.

Tot plegat ha suposat un enorme estímul per a una companyia que, des de fa anys, treballa amb imatges, paraules i titelles.

Menú