Dissabte, dia 2 de juliol a les 22.00h
A la plaça de Sant Pere Sallavinera

Trio Fortuny

Joel Bardolet, violí
Pau Codina, violoncel
Marc Heredia, piano

1a. part

Arvo Pärt /W. A. Mozart          Adagio per a trio amb piano (1992-2005)

Josep Maria Guix                      Slowly… in mist, tres haikus per a trio amb piano (2012)

Ernst Bloch                                Tres nocturns per a trio amb piano (1924)

2a. part

Ludwig van Beethoven      Trio núm. 5, en Re major, op. 70 núm. 1, «Ghost» (1809)

JOEL BARDOLET, violí

Va realitzar els seus estudis superiors a l’ESMUC i posteriorment va cursar un màster a la prestigiosa Musikhochschule Freiburg amb la violinista francesa Muriel Cantoreggi, amb qui encara avui manté el contacte i la relació musical. L’abril del 2012 va ser admès en el programa de màster especialitzat en solista a la Hochschule für Musik Basel, amb Rainer Schmidt. En finalitzar-lo, va debutar com a solista a la principal sala de concerts de Basilea, tocant el segon concert de Bartók amb la Basel Sinfonie Orchester. Ha rebut el mestratge de músics com Vera Martínez Mehner, Maurice Fuks, Erich Höbarth i András Keller. En l’actualitat és freqüent el contacte pedagògic amb Claudio Martínez Mehner, Anton Kernjak, Rony Rogoff i Ferenc Rados. Va impulsar el Lassus Quartett, fou concertino de l’Orquestra Camera Musicae i actualment ho és de l’orquestra Musique des Lumières. També col·labora estretament amb la companyia de dansa Mal Pelo.

PAU CODINA, violoncel

Va començar els seus estudis de violoncel quan tenia cinc anys, amb la professora Eulàlia Subirà, a l’Escola Municipal de Música de Manlleu. Ha rebut classes de professors com Ivan Chiffoleau, Daniel Grosgurin, Peter Thiemann i Louise Hopkins. L’any 2002 va ser acceptat com a alumne a la prestigiosa escola Yehudi Menuhin de Londres, i va cursar els estudis de grau superior en la Guildhall School of Music & Drama, graduant-se amb menció d’honor en el 2010. Posteriorment va cursar el Solo Artist Diploma a la Chapelle Musicale Reine Elisabeth de Brussel·les amb el professor Gary Hoffman. Ha assistit a cursos i classes magistrals amb professors com Lluís Claret, Anner Bylsma, Franz Helmerson, Steven Isserlis i Mstislav Rostropóvitx. Ha debutat ja com a solista amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l’Orquestra de la RTVE, la Simfònica del Vallès i la JONC, respectivament. Actualment alterna els seus projectes de cambra i com a solista amb la formació danesa Esbjerg Ensemble.

MARC HEREDIA, piano

Va iniciar els seus estudis de piano quan tenia tres anys i va seguir estudiant amb Cecilio Tieles al Conservatori Superior de Música del Liceu. Més tard, entre el 2008 i el 2012, va continuar la seva formació a la Escuela Superior de Música Reina Sofía, amb professors com Dimitri Bashkirov i Claudio Martínez Mehner. Del 2012 al 2014 va cursar un Master of Arts a la Hochschule für Musik de Basilea, Suïssa. Ha actuat en importants sales com L’Auditori de Barcelona, el Palau de la Música Catalana, Auditorio Nacional i la Fundación Juan March de Madrid, el Claustre de Sant Domènech de Peralada i també ha tocat en marcs com ara en el cicle Solistas del SXXI a l’Auditorio Sony de Madrid o a l’Auditori de Girona, entre altres.

Menú